sponsoren

Biemans Makelaardij & Assurantiekantoor
Huisartsenteam 't Park
Rijppaert & Peeters / Advocaten
Stichting Kinderopvang Oosterhout
Gemeente Oosterhout
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > over ons

Over de Avondvierdaagse Oosterhout

Meedoen aan de Avondvierdaagse Oosterhout is iedere dag een feestje! Langs de kant staan iedere dag diverse kapellen om de sfeer te verhogen en regelmatig wordt er wat lekkers uitgedeeld langs de optochtroute. Iedere dag starten we vanaf een andere locatie. Hierdoor is de Avondvierdaagse Oosterhout ook een leuke wandeltocht, want je ziet iedere dag een ander stuk van onze mooie stad. Je kunt kiezen voor routes van 3, 5 en 10 kilometer en deelnemen kost 5 euro per persoon inclusief medaille.

Al bijna 75 jaar lang organiseert Stichting Willem van Duivenvoorde in Oosterhout de Avondvierdaagse. Ruim 1.700 gaan dan vier dagen lang met hun stempelkaart op pad. Iedere dag starten we vanaf een andere locatie. Hierdoor is de Avondvierdaagse Oosterhout ook een leuke wandeltocht, want je ziet iedere dag een ander stuk van onze mooie stad. 

Ieder jaar kunnen we rekenen op een vaste groep vrijwilligers en sponsors die de Avondvierdaagse Oosterhout mede mogelijk maken. Naast onze eigen vrijwilligers willen we zeker de verkeersregelaars en de hulpverleners van EHBO Vereniging Oosterhout niet onbenoemd laten. Ook kunnen we altijd rekenen op de medewerking van de dienst Openbare Werken van de Gemeente Oosterhout en het VVV-kantoor in Theater de Bussel.